- Heb je bouwplannen en wil je weten of jouw bouwproject vergunbaar is?- Wil je een milieuvergunning aanvragen of heb je vragen over een bepaalde verkeerssituatie?- Wil je weten of je nieuwe woning aansluitbaar is op de openbare riolering ?

Dan kun je vanaf maandag 14 mei terecht op één plaats: het boekelhuis. De dienst leefomgeving, de dienst ruimtelijke ordening en de technische dienst, samen de afdeling ruimte, verhuizen dan naar de voorbouw van het boekelhuis, Boekel 7. Zij vormen er een eenloket ruimte waar je als burger en bedrijfsleider terechtkunt met al jouw vragen over wonen en leefomgeving.
 
Wanneer is de verhuis gepland?
 
Van maandag 7 tot en met vrijdag 11 mei zijn de dienst leefomgeving, dienst ruimtelijke ordening en technische dienst gesloten wegens verhuis naar het boekelhuis. De diensten zijn dan enkel bereikbaar via e-mail of via het centraal telefoonnummer van de gemeente. Om praktische redenen zullen de diensten tijdens deze week enkel hoogdringende zaken behandelen.
 
Vanaf maandag 14 mei openen de diensten hun deur in het boekelhuis.
 
Hoe werkt het eenloket ruimte?
 
De gelijkvloerse verdieping van het boekelhuis is ingericht als eenloket. Als je een van de diensten wil spreken, meld je je aan bij de centrale onthaalbalie. De medewerkers luisteren naar je vraag en indien mogelijk helpen ze je meteen verder. Heb je echter een specifieke vraag, dan verwijzen ze je door naar een van de specialisten. In afzonderlijke spreekruimten kun je jouw project bespreken en ontvang je meer gedetailleerde informatie.
 
Hoewel drie diensten verweven zijn in boekelhuis, behoudt elke dienst zijn specifieke taken. Meer info over de dienstverlening vind je op http://www.olen.be.
 
Opgelet
 
Het boekelhuis is geen bijhuis. Je kunt er geen vuilniszakken of Olense Boerkes kopen. Je kunt hier enkel terecht met je vragen over bouwen, wonen of het leefmilieu. Voor andere zaken kun je terecht aan het onthaal van het gemeentehuis of het sociaal huis.
 
Praktisch
 
Tot en met vrijdag 4 mei Maandag 7 t.e.m. vrijdag 11 mei Vanaf maandag 14 mei
dienst leefomgeving
gemeentehuis, Dorp 1
diensten gesloten wegens verhuis
 
info: onthaal gemeentehuis,
014 26 31 11, info@olen.be
eenloket ruimte
voorbouw boekelhuis
Boekel 7
algemeen nummer: 014 27 95 08
leefomgeving@olen.be
-  ruimtelijke.ordening@olen.be
technische.dienst@olen.be
dienst ruimtelijke ordening
gemeentehuis, Dorp 1
administratie technische dienst
werkhal, Hoogbuul 13